Pieniška karamelė su belgišku šokoladu
Šokoladas ir karamelė viename stiklainėlyje. Smaližių išrinkta pačia geriausia ir mylimiausia. Šis skonis taps ir jūsų favoritu!
Karamelių karamelė. Saldi, tiršta. Tikra. Tokia, lyg virtumėte namuose. Pagardinkit ja savo pusryčių/čempionų košę, užkandį su vaisių skiltelėmis, blynų širdeles arba vadovaukitės laiko patikrintu patarimu – kabinti karamelę šaukštu! Leiskime saldumynams nupiešti šypseną veiduose. Nieko sau negailėti. Pabandyti gyventi saldžiai. Lai Sąla. Širdis, liežuvis, gyvenimas.
Sudedamosios dalys
- Saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%)
- Grietinėlė
- Gliukozės sirupas
- Juodasis šokoladas 2,2 % (kakavos masė 71 %, cukrus 26 %, kakavos milteliai 2 %, sojų lecitinas 1 %)
- Jūros druska
- Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70,5 %
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Atidarius pakuotę rekomenduojama laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
Su kuo vartoti
- Skanauti su blynais
- Tepti ant skrebučio
- Naudoti gaminant kepinius
- Tepti ant sūrio
- Pilti ant ledų
- Mirkyti vaisių skilteles
Na be abejonės, visada išlieka klasikinis bei laiko patikrintas receptas – tiesiog kabinti ją šaukštu!
Energetinė vertė | 1471,38 kJ/350,06 kcal |
---|---|
Riebalai | 13,10 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 7,79 g |
Angliavandeniai | 50,81 g |
- iš jų cukrų | 46,18 g |
Baltymai | 7,23 g |
Druska | 0,28 g |